Agenda

Vrijdag 17 mei van 17.00 -19.00 uur

initiatief Stolpcafé bijeenkomst

in café De Drie Hamers te Beets.

De Community van Stolpeigenaren dient al het doel van uitwisselen van informatie over de stolp, maar het persoonlijk treffen met andere stolpeigenaren blijkt altijd een gewaardeerd aspect van onze bijeenkomsten.

Wij zijn daarom blij met het initiatief van café De Drie Hamers in Beets om een “Stolpcafé” te organiseren. Dit zal voor de eerste keer plaatsvinden op

Vrijdag 17 mei van 17.00 -19.00 uur

Café De Drie Hamers

Beets 48

1475 JD Beets

Stolpeigenaren en andere geïnteresseerden zijn daarbij van harte welkom. Toegang is gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening.

Naast de ontmoeting zullen er wat naslagwerken liggen en er zal een bestuurslid van BSNH aanwezig zijn om mogelijke vragen te beantwoorden.

Wij kijken uit naar uw komst op 17 mei in Beets.

419Eb23088a2bc9ace26cbfc62e52aa5

5 Augustus 2024

Landbouwshow Opmeer

Zie tevens:

https://www.landbouwshow-opmeer.nl

Fietsroutes

Hollands Kroon is rijk aan stolpboerderijen. Stolpboerderijen en hun erven vertellen het verhaal van Hollands Kroon en zijn van grote culturele en landschappelijke waarde. In deze route fietst u door ruime polderlandschappen, historische dorpslinten en stolpenstructuur De Grote Sloot. Onderweg zullen we fraaie en bijzondere stolpboerderijen voor u uitlichten maar ook andere wetenswaardigheden over de omgeving komen in deze fietsroute aan de orde. Fiets langs de parels van Hollands Kroon en ervaar het zelf! 

U hebt keus uit 3 fietsroutes:

Fietsroute Anna Paulowna Wieringerwaard Barsingerhorn Poolland Oudesluis Hollands Kroon

Fietsroute Vatrop Stroe Hippolytushoef Oosterland Vatrop Hollands Kroon

Fietsroute Verlaat Oude Niedorp Winkel Nieuwe Niedorp Hollands Kroon

Excursies, lezingen en exposities

Voor tentoonstellingen en presentaties bij bv. beurzen kan een stand worden geleverd met o.a. beeldreportages en visueel interessant materiaal zoals markante bouwonderdelen en maquettes, brochures en folders.