Stolpencommunity Vierkantdelers

De Stolpencommunity Vierkantdelers is bedoeld voor stolpenbewoners, liefhebbers en professionals. Samen kunnen we onze betrokkenheid en kennis delen. Wie met een stolp bezig is komt vaak voor uitdagingen te staan, leert van ervaringen en bouwt dus gaandeweg veel kennis op. Samen weten we meer dan ieder afzonderlijk en staan we ook sterker in een lobby richting gemeenten voor een krachtig stolpenbeleid.

Daarom is de boerderijenstichting Noord-Holland Vrienden van de Stolp deze community Vierkandelers gestart. Initiatieven voor acties en activiteiten –online en off line- komen uit de groep.

Laat dus uw stem horen! Deel ervaringen, geef tips, stel vragen of maak duidelijk waar u een ander mee kunt helpen. Zo draagt u bij aan het behoud van het stolpenlandschap in Noord-Holland.

Schrijf u in als Vierkantdeler!

Mede mogelijk gemaakt door