september 2022

Genomineerden Arie Keppler Prijs & stem voor de Publieksprijs

Bij de 86 inzendingen voor de Arie Kepplerprijs 2022 zaten vier stolpen! Het betreft twee nieuwe stolpen en twee restauraties. Stuk voor stuk interessante projecten. Eén van deze stolpen (Nieuwbouw stolpboerderij Weltevreden – Purmer) is nu genomineerd voor deze prijs!

Daarnaast is er een publieksverkiezing voor het 'MOOISTE' plan.

Stemmen kan tot en met 14 september.

Het zou leuk zijn als een stolp zou winnen in de publieksprijs!

Klik op de foto's hieronder voor meer informatie. Op die pagina's kun je ook je stem uitbrengen.
Let op! Je kunt maar één keer je stem uitbrengen!

Nieuwbouw stolpboerderij Weltevreden – Purmer

Huis zonder einde – Hoogkarspel

Hoeve Brakenstein – Oudeschild

Energieneutrale houten stolpboerderij – Noordbeemster

Wandelen in Warmenhuizen op 8 oktober

Als najaarsexcursie gaan we op 8 oktober 2022 wandelen in Warmenhuizen.

Wederom een wisselbezoek aan 4 uitzonderlijke stolpen, met tussendoor een lunch.

Houd de website in de gaten voor aanmelding.

Vacature voor Bestuurslid met gevoel voor Communicatie

We zijn als nieuw bestuur van de Boerderijenstichting op zoek naar versterking van ons team. Heb je gevoel voor communicatie en PR, of heb je ervaring op dit gebied? Heb je een paar uur per week over en draag je de stolpen een warm hart toe?

We willen kennis en interessante bijeenkomsten via de digitale nieuwsbrief aan de leden en ambassadeurs vertellen. We willen onze informatiestands op evenementen goed uitrusten met materiaal. Onze website kan nog meer dienstverlening bieden.

Vind je het leuk om dit op te pakken? Bel of mail ons dan via info@boerderijenstichting.nl. Of bel of app naar de voorzitter Leoni Sipkes (06 53 96 09 08) of naar de vicevoorzitter Irma Stroet (06 53 66 33 45).