Oogstfeest 2020

© Kenneth Stamp

 

Oogstfeest 2020
Coronaproof vanuit je eigen huis

Op zaterdagmiddag 3 oktober 2020 vieren we weer het Oogstfeest. We bieden een interactief programma dat alle Vrienden van de Stolp gratis digitaal kunnen volgen. Helemaal coronaproof vanuit je eigen huis. Uitgezonden vanaf Eilandmuseum Jan Lont vanaf 15.00 stipt tot ongeveer 16.30 uur.

We geven antwoorden op vragen als: Hoe gaat het met de vorig jaar aangekondigde Stolpenwaarderingskaart? En wat gaat er gebeuren met de acht stolpen die dit jaar meedoen aan het project van InHolland op gebied van energetisch verduurzamen? Wat staat er op stapel voor volgend jaar? Wederom; we oogsten en zaaien.

Lezing en discussie
Ir. Karianne Vandenbroucke, senior architect erfgoed bij Rijnboutt en schrijfster van het boek ‘Mag dit weg’ geeft haar visie op het proces van herbestemming. Elk gebouw is anders, maar de basisvragen bij herbestemming zijn dezelfde: Waarom moet dit gebouw behouden blijven? Waarom past deze functie hier goed? En hoe ontwerp je een nieuwe functie in een karakteristiek gebouw? Na deze korte lezing gaat zij via de chatfunctie graag in gesprek met haar toehoorders over de knelpunten die zij tegen komen in hun eigen restauratie- of herbestemmingsproject.
Aansprekend en leerzaam.

En we sluiten natuurlijk af met onze beroemde Stolpenquiz met wederom de grote eer om te winnen. Speel mee vanuit je eigen stoel en kijk of je alle vragen weet!

Ook meekijken naar deze inspirerende middag? En meedoen! Schrijf je in op projecten@boerderijenstichting.nl Dan ontvang je van ons eind september het volledige programma, een link én een uitgebreide handleiding. Tot 3 oktober!

 

Mede mogelijk gemaakt door:

 

  

 

Terug naar overzicht

Op de hoogte blijven?
U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief
Fout bij het versturen
ZONDER STOLPEN ZOU NOORD-HOLLAND NOORD-HOLLAND NIET MEER ZIJN
sitemap    webdesign door ipsis