Lid worden

Word lid van de Boerderijenstichting Noord-Holland en Vriend of Vriendin van de stolp. Voor een contributie van € 17,50 ontvangt u 4 maal per jaar de Nieuwsbrief, kunt u onze bouwkundig adviseur voor inspectie en advies uitnodigen en bovendien deelnemen aan de jaarlijkse excursies naar interessante stolpen.
Nieuwe leden ontvangen bij aanmelding t/m augustus 2017 kosteloos een exemplaar van het boek De stolp te kijk (winkelwaarde € 19,50). Vanaf 1 september 2017 gaat voor nieuwe aanmeldingen de jaarcontributie in per 1 januari 2018.

Klik op onderstaande downloadlink om uw gegevens in te vullen en aan te geven met welk bedrag u onze stichting jaarlijks via automatische incasso wilt steunen.

Print het formulier uit, vul het in en stuur hem op naar Schapenlaan 20, 1862 PW Bergen, of mail hem naar info@boerderijenstichting.nl.

Download pdf doorlopende machtiging Europese incasso Vrienden van de stolp